Opties

Home
Visie
Praktijk
Ik leer leren
Wie ben ik?
Voor ouders
Opties
Contact

Lezingen
driehoek

U kunt me ook vragen om een lezing te geven over de scriptie die ik geschreven heb. Mijn scriptie heeft als titel: Kind in de context (de ontwikkeling van het basisschool kind in contextueel perspectief).
De verbinding tussen ouder en kind is van wezenlijk belang voor het functioneren van het kind. Hoe de situatie ook is waar een kind opgroeit, feit is dat kinderen altijd loyaal zijn naar hun ouders. Dit is een belangrijk gegeven in de omgang met het kind. Pas als de verantwoordelijkheid van de ouders en die van de school in elkaars verlengde liggen, krijgt het kind echt de kans zich te ontwikkeling. Mijn scriptie kunt u hier downloaden.

driehoekLezing: Help…..waar blijft mijn energie?
Over de kracht en onmacht van emoties bij leerkracht en kind. Een mooie en praktische lezing voor leerkrachten en ouders. Hoe help ik mijn kind verder in zijn/haar ontwikkeling zonder veel energie te verliezen? En hoe zit het met de emoties boos, bang en verdrietig? Emoties die we allemaal kennen. Nieuwsgierig? Zoek contact en vraag naar de mogelijkheden.